Yritysten virkistystapahtumat voi järjestää monella tavalla, vaikka sporttibaarissa, josta löytyy sport-tv


Yritysten virkistystapahtumat ovat tapahtumia, joiden avulla tiimin jäsenet voivat rentoutua ja seurustella toistensa kanssa muualla kuin työpaikalla. Esimerkkejä ovat metsästys, ruoanlaitto ja pakohuonepelit. Näiden tapahtumien tarkoituksena on kohottaa työntekijöiden moraalia ja luoda ystävällinen ja kunnioittava ilmapiiri vuorovaikutukseen. Tapahtumat ovat myös loistava tapa parantaa tiimiyhteistyötä, rakentaa luottamusta ja lisätä sitoutumista. Tällä kertaa aiheena blogissa on yrityksen virkistystapahtumien järjestäminen ja mitä kannattaa ottaa huomioon tapahtumaa järjestäessä. Sopiiko yrityksen tyyliin tapahtuma sporttibaarissa, jossa ohjelmaa on sport-tv taustalla, tai ehkä toisenlainen ravintola tai esimerkiksi aktiivisempi tapahtuma, kuten aarteen etsintä. Jos aihe on ajankohtainen tällä hetkellä tai haluat muuten vain lukea lisää tapahtumien järjestämisestä, tervetuloa blogin pariin lukemaan siitä lisää.

Yrityksen virkistystapahtuman järjestäminen 

Virkistystapahtuman voi järjestää monella eri tavalla. Kannattaa miettiä tapahtumaa osallistujien kannalta niin, että se sopii mahdollisimman monelle siihen osallistuvalle henkilölle. Ensimmäinen askel on suunnitelman ja aikajanan luominen tapahtumalle. Tähän kuuluu juhlaa edeltävä valmistelu, juhlatiedot ja juhlan jälkeinen siivous. Tämä auttaa pysymään ajan tasalla ja pitämään homman hanskassa koko prosessin ajan ja luo tapahtumalle rungon, johon voi tarvittaessa palata. Tämän jälkeen asetetaan tapahtumalle budjetti. Virkistystapahtumalle täytyy asettaa budjetti, jonka voi jakaa eri osiin, jotta sen hallinta on helpompaa. Voi esimerkiksi varata tietyn summan tapahtumapaikalle, ruokailuun, sisustukseen, huonekaluihin, viihteeseen ja niin edelleen.

Tapahtumapaikan ja tarjoilun valinta - sport-tv taustalla vai bändi soittamassa?

Kun budjetti on asetettu, voi keskittyä tapahtumapaikkojen valitsemiseen ja vuokraamiseen. Tapahtumapaikan tulee heijastaa sitä, millaisia juhlia järjestät. On myös hyvä varmistaa, että tapahtumapaikka vastaa tarpeita osallistujien kannalta, kuten myös muihin tarpeisiin, esimerkiksi sisustukseen ja viihteeseen liittyen. Jos tapahtumapaikkana ei ole ravintola, täytyy paikalle valita sopivat tarjoilut. Tarjoilujen osalta tulee päättää, miten kattava ateria tarjoillaan, onko tarjolla esimerkiksi cocktaileja ja naposteltavaa, vai sopisiko tapahtumaan paremmin buffet, vai ala carte? Suosittelemme sosiaalista tapahtumaa, jossa on rento ilmapiiri, joka kannustaa vieraita seurustelemaan ja keskittymään viihteeseen. Yritysten virkistystapahtumat on mahdollista järjestää yrityksen sisällä valitsemalla siihen vastuuhenkilön ja tiimin tai ne voi myös ulkoistaa tapahtumia järjestävälle yritykselle, joka hoitaa koko tilaisuuden järjestelyn. Groovetown Jack Bar & Billiard sopii tapahtumapaikaksi myös yritysten virkistystapahtumiin.

minusta

Vapaa-aika ja urheilu: hyväksi mielelle ja keholle

Jokapäiväinen elämämme koostuu lukemattomista velvollisuuksista ja tehtävistä. Suuri osa siitä on tärkeää toimeentulomme kannalta, joten monilla meistä on taipumus laiminlyödä itse elämää. Siksi tämä blogi käsittelee vapaa-aikaa ja urheilua. Koska nämä kaksi näkökohtaa ovat erityisen tärkeitä elämämme kannalta. Urheilu voi auttaa selkeyttämään mieltä, ja säännöllinen liikunta vaikuttaa painon lisäksi myös lihaksiin ja niveliin. Lisäksi liikunta, joko raittiissa ilmassa tai sisätiloissa, voi myös edistää levollista unta. Vapaa-aikana voit esimerkiksi harrastaa, oppia uusia asioita tai viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Etkö tiedä, mitä tehdä vapaa-ajallasi? Tässä blogissa annamme sinulle vinkkejä erilaisista tavoista, joilla voit viettää vapaa-aikaasi. Esittelemme sinulle myös joitakin epätavallisia urheilulajeja, joita sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Haku

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

6 June 2023
Yritysten virkistystapahtumat ovat tapahtumia, joiden avulla tiimin jäsenet voivat rentoutua ja seurustella toistensa kanssa muualla kuin työpaikalla.

23 August 2022
Sähköpyörät kasvattavat suosiotaan, sähköisessä kulkuvälineessä on paljon hyötyjä verrattuna normaaliin pyörään. Sähköpyörän huolto tulee muistaa tehd

18 August 2022
Venetelakka on suuri apu veneilijälle, sillä siinä voi säilyttää venettä niin että sinun ei tarvitse pelätä että vene karkaa vesille tuulisella säällä

tag